Roche aniverseaza 20 de ani in Romania

 

Roche a marcat în acest an 20 de ani de prezenta pe piata din România, prima reprezentanta a companiei elvetiene în tara noastra fiind deschisa în anul 1992.

Dan Zamonea RocheDe 20 de ani, Roche vine în sprijinul pacientilor din România oferindu-le sansa de a beneficia de cele mai noi terapii disponibile pe piata îngrijirilor de sanatate din lumea întreaga„, a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche România. Dan Zamonea conduce Roche România din anul 2001 iar, din iulie 2011, el ocupa si functia de Head of Management Center Romania si se ocupa, pe lânga România, de coordonarea, de la Bucuresti, a activitatii Roche în alte 9 tari din zona Balcanilor: Moldova, Bulgaria, Albania, Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Muntenegru si Kosovo.

Roche România se situeaza pe locul doi în topul companiilor farmaceutice de pe piata locala, conform Cegedim, , cu o cifra de afaceri pe 2011, de aproximativ 900 milioane lei.  Ambele divizii ale Grupului Roche – cea de farmaceutice si cea de diagnostic – activeaza în prezent în România, oferind pacientilor produse si servicii care acopera întreg spectrul îngrijirilor de sanatate, pornind de la preventie, tratament si pâna la monitorizarea post-tratament, în arii terapeutice majore unde exista nevoi medicale neacoperite înca.

Reprezenta F. Hoffmann – La Roche la Bucuresti a fost deschisa în anul 1992. În anul 2005, grupul Roche a luat decizia sa înfiinteze societatea comerciala Roche România SRL, urmând ca activitatea reprezenantei din Bucuresti sa fie preluata de compania locala nou formata.

Nicoleta Banila, capital.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie