Centrul global de servicii IT Vodafone ar putea fi transferat din India in Romania

 

Operatorul britanic de telefonie mobila Vodafone Plc intentioneaza sa-si transfere centrul global de servicii IT din India in Romania sau Ungaria, a anuntat vineri Vodafone Ungaria, transmite Dow Jones Newswires.

vodafone siglaRomania are sanse mai mari decat Ungaria sa fie desemnata ca locatie pentru centrul global de servicii IT al Vodafone, datorita reducerilor de taxe se arata in declaratia Vodafone Ungaria.

Discutiile sunt inca in desfasurare cu executivul de la Budapesta, a precizat Vodafone Ungaria, fara a furniza amanunte suplimentare. Vodafone este unul din cei trei operatori de telefonie mobila din Ungaria. Deja Vodafone are in Budapesta centre de servicii operationale globale si de servicii regionale pentru clienti.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu 406,4 milioane de clienti in intreaga lume, la 30 iunie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.

capital.ro.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie