ARD solicita MAI sa comunice numarul cetatenilor cu drept de vot pentru alegerile parlamentare

 

ARD solicită Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) să prezinte oficial numărul cetăţenilor cu drept de vot pentru alegerile din 9 Decembrie.

Cerem MAI să comunice oficial numărul alegătorilor cu drept de vot pentru alegerile din 9 decembrie. Începând cu 3 iulie, timp de două luni, USL a minţit declanşând o criza politică şi economică gravă, insistând ca numărul alegătorilor de pe listele electorale permanente trebuie scăzut cu câteva milioane. Pe lângă efectele grave asupra economiei, s-au cheltuit bani publici pentru un mini-recensământ fabricat pe picior. USL a abandonat tema recensământului din luna septembrie. Aceasta e dovada campaniei mincinoase cu care USL a intoxicat milioane de români„, a afirmat Boureanu într-o conferinţă de presă.

El a spus că „persoanele care sunt anchetate de Parchet pentru fraude la referendum sunt numite în poziţii de preşedinţi sau membri ai secţiilor de votare în diferite judeţe ale ţării„.

Sondajele mincinoase promovate pe televiziunile de partid si de stat ale USL încearcă să pregătească şi, ulterior, să legitimeze fraudarea alegerilor după schema folosită de USL la toate scrutinurile din ultimii patru ani, când au avut sondaje care au dat şi erori de până în 10%„, a mai declarat vicepreşedintele PDL.

amosnews.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie