Deschiderea primului magazin Roberto Cavalli din Romania

 

Primul magazin monobrand Roberto Cavalli din România se deschide, joi, la parterul hotelului JW Marriott. În ultimul an, în galeria comerciala de lux The Grand Avenue (5000 mp) din complexul multifunctional The Grand, au mai închiriat spatii si Alfred Dunhill, Valentino, Ermanno Scervino sau Escada.

Monobrandul Alfred Dunhill a deschis, toamna trecuta, un magazin de 66,3 mp în The Grand Avenue. Au venit apoi si italienii de la Valentino si Ermanno Scervino, care si-au deschis magazine monobrand în decembrie 2011. Lor li s-a adaugat, în martie anul acesta, si brandul german Escada.

De mâine, va avea un magazin aici si creatorul de moda preferat de vedete ca Madonna, Sharon Stone sau Victoria Beckham. Primul monobrand Roberto Cavalli din tara ocupa o suprafata  de 150 mp.

Alte branduri de lux gazduite de The Grand Avenue sunt  Louis Vuitton, Rolex, Davidoff, Saint Maurice, Vilebrequin, Sartoria, Man Undewear, Chateau, Elysee, Stefanel, Avant Premiere sau Yokko.

The Grand este cel mai mare complex multifunctional de lux din România, cu o suprafata de 85.000 de metri patrati, distribuita pe 13 niveluri. Complexul detine birourile The Grand Offices, galeria The Grand Avenue, hotelul de cinci stele JW Marriott si clubul World Class.

Ileana Ilie, capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie