Ministrul Muncii: Fiecare roman are de platit o datorie de 5.000 Euro

 

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, vineri seara, la Deva, ca fiecare român are de platit o datorie de 5.000 de euro. Pentru aceasta situatie, ea îl acuza pe presedintele suspendat Traian Basescu.

Mariana Campeanu, Foto: ro.wikipedia.org

Prezenta la un miting organizat de USL Hunedoara pentru sustinerea referendumului din 29 iulie, ministrul Muncii le-a spus participantilor “sa nu se mai lase pacaliti”, sa se prezinte la urne si sa voteze pentru demiterea presedintelui suspendat.

“Traian Basescu vorbeste despre orice, dar numai despre ceea ce a facut el, nu. Nu vorbeste ca ne-a îndatorat pâna peste cap pe noi si pe copiii nostri. Fiecare dintre dumneavoastra aveti de platit câte 5.000 de euro pentru datoriile pe care le-a facut el, pentru ca el a negociat”, a spus ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

Ea a atras atentia ca veniturile oamenilor s-au redus în fosta guvernare nu doar prin diminuarea salariilor, ci si prin neplata altor drepturi banesti.

“Nu numai salariile s-au redus cu 25 la suta. Ati uitat, oameni buni? Nu mai este salariul de merit, nu se mai platesc ore suplimentare, nu se mai dau prime, nu se mai dau tichete de masa sau tichete de vacanta. Eu am venit sa va spun: nu uitati ce vi s-a facut în acesti ani!”, a adaugat ministrul Mariana Câmpeanu.

Dorina Calin, Adevarul

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie