Sepi (SANITAS): Contractul Colectiv de Munca la nivel de grup de unitati a fost avizat pozitiv de MMFPS

 

Contractul Colectiv de Muncă la nivel de grup de unităţi aflate în autoritatea Ministerului Sănătăţii a fost avizat pozitiv de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale /MMFPS/, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Marius Sepi, vicepreşedintele Federaţiei SANITAS din România.

Contractul Colectiv de Muncă la nivel de grup de unităţi, care a fost deja semnat pe data de 21 noiembrie a.c., a fost avizat pozitiv şi înregistrat de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Acest lucru reprezintă un succes al Federaţiei SANITAS, ca parte semnatară a contractului, alături de Federaţia Ambulanţa şi CN SAN ASIST. Graţie documentului în cauză, membrii noştri de sindicat din întreaga ţară pot beneficia în sfârşit de prevederile Contractului Colectiv de Muncă‘, a afirmat Marius Sepi.

Acesta a precizat că noul document conţine doar mici modificări de text faţă de vechiul contract, determinate mai ales de schimbarea legislaţiei în domeniu.

Potrivit legii, în perioada imediat următoare, unităţile sanitare, altele decât cele aflate în subordinea Ministerului Sănătăţii, vor fi invitate să adere la acest Contract Colectiv de Muncă‘, a subliniat vicepreşedintele Federaţiei SANITAS.
AGERPRES

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie