Guvernul recunoaste datoria catre Primaria Capitalei: 300 milioane lei. Plata o va face viitorul guvern

 

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca Guvernul va plati anul viitor o mare parte din datoria catre Primaria Capitalei pentru lucrarile de la Arena Nationala.

„Eu sper ca in 2013 sa platim cea mai mare parte a datoriei, pentru ca e corect. Asa s-a angajat Guvernul Romaniei. Nu vorbim de guvernul asta, vorbim de guvern in general. Primaria si-a facut treaba si in continuare spune ca Arena Nationala este una din marile realizari din ultimii ani. La fel va fi si Sala Polivalenta de care avem foarte mare nevoie”, a afirmat Ponta, la inaugurarea strapungerii Doamna Ghica – Bd. Chisinau.

El a mai spus ca primul pas important este sa recunosti ca ai o datorie. „Am venit sa o recunosc si incet, incet o si platim. Din pacate anul asta nu au fost banii trecuti (n.r. – in buget)”, a mai precizat premierul.

In context, primarul general Sorin Oprescu a declarat ca datoria guvernului este de 300 milioane lei. „Doar ca suntem noi simpatici, pentru ca trebuie sa dea mai mult. Daca dau 300 milioane de lei ne-am incheiat socotelile cu stadionul definitiv. Am auzit si pe vremea lui Tariceanu si pe vremea lui Boc, sper sa le duca la indeplinire domnul prim-ministru”, a spus Oprescu.

Primarul general Sorin Oprescu, impreuna cu primul ministru Victor Ponta, au participat luni la inaugurarea strapungerii Doamna Ghica – Bd. Chisinau. Aceasta artera va fluidiza circulatia in partea de nord est a Capitalei.

agerpres.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie