Mai multe persoane au fost duse la politie sau au fost amendate de jandarmi, de Ziua Nationala

 

Un bucureştean a fost amendat cu 400 de lei, sâmbătă, în urma unui scandal provocat în faţa Primăriei sectorului 2, unde au avut loc manifestări dedicate sărbătorii de 1 Decembrie, iar altuia i-au fost întocmite acte de constatare pentru infracţiunii de loviri şi alte violenţe, după ce a agresat fizic o femeie în vârstă, informează un comunicat al Jandarmeriei Capitalei transmis AGERPRES.


De Ziua Naţională, unui tânăr de 17 ani din Bucureşti i-au fost întocmite acte de constatare pentru distrugere şi furt calificat după a fost surprins de jandarmi, pe bulevardul Iuliu Maniu, în timp ce distrugea o reclamă stradală de unde a sustras cabluri şi obiecte din cupru folosite la iluminatul reclamei.

De asemenea, jandarmii au identificat, printre oamenii care au participat la parada militară de la Arcul de Triumf, în urma unui control corporal, cinci persoane care aveau asupra lor bannere şi pliante cu mesaje împotriva forţelor de ordine. Aceştia au fost duşi la secţia de poliţie pentru verificări.

Un alt incident soluţionat de jandarmi a avut loc în timpul paradei militare când un copil de trei ani s-a pierdut de părinţi. Micuţul a fost găsit de oamenii legii care au reuşit să-i identifice familia.

La activităţile dedicate Zilei Naţionale au participat peste 300 de jandarmi care au asigurat ordinea publică în zona Arcului de Triumf, la Monumentul „Eroilor militari romani căzuţi la datorie” din faţa Palatului Naţional al Copiilor şi la Monumentul „Ostaşului Necunoscut” din Parcul Carol I, în zona Primăriei Sectorului 2, parcului Cişmigiu, parcului Herăstrău şi parcului Drumul Taberei. AGERPRES.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie