Ministerul Economiei: Cinci ofertanti vor sa recruteze administratori la companiile de stat

 

Un număr de cinci firme şi asocieri de firme de executive search au depus ofertele pentru recrutarea de manageri şi administratori pentru firmele aflate în subordinea Ministerului Economiei, potrivit unui comunicat al ministerului.

Astfel, la licitaţie participă asocierea formată din PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants, D&B David şi Baias, şi George Butunoiu Group, Boyden Global Executive Search, asocierea formată din Fast Forward Solutions şi The Searchers Advisory Group , Grafton Recruitment şi asocierea formată din Quest Advisors şi Transearch International.

În perioada următoare vor fi analizate documentele de participare depuse de către ofertanţi şi vor fi parcurse etapele prevăzute de procedura de achiziţie”, se menţionează în comunicatul MECMA.

Luni a avut loc depunerea de oferte în cadrul procedurii de achiziţie de servicii de asistenţă pentru recrutare şi plasare de personal în vederea selectării membrilor consiliilor de administraţie/consiliilor de supraveghere la companiile de stat aflate în portofoliul Ministerului Economiei.

amosnews.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie