Site-urile F64, evoMAG si PC Garage au picat

 

Numarul mare al celor care doreau sa îsi cumpere produse la pret redus de pe magazinele online F64, evoMAG si PC Garage a facut ca site-urile acestora sa cedeze la scurt timp dupa miezul noptii.

Black Friday nici nu a început bine ca site-urile F64, evoMAG si PC Garage, care au anuntat startul campaniei de reduceri la 00.00, au picat. Acestea nu au putut fi accesate o buna perioada de timp.

BLACK FRIDAY 2012 sau VINEREA NEAGRA are loc pe data de 23 noiembrie. Cu acest prilej marile magazine se întrec în a oferi preturi si REDUCERI cât mai bune, astfel încât sa atraga clienti cât mai multi si implicit profituri considerabile.

Circa 4,1 milioane de români au auzit de campania de REDUCERI BLACK FRIDAY si asteapta ofertele retailerilor, iar dintre acestia 59,3%, respectiv 2,43 milioane, sunt interesati sa faca achizitii, potrivit unui studiu realizat de compania Daedalus.

Probleme au existat la primul BLACK FRIDAY  din România pentru magazinele care nu au fost suficient de bine pregatite în ceea ce priveste stocurile de produse. De asemenea, retailerii online au întâmpinat dificultati în plasarea comenzilor, dar si în fluidizarea acestui proces. Unii s-au dovedit a fi învinsi deoarece numarul mare de comenzi plasate a facut ca serverele acestora sa cada, ceea ce a dus la pierderea clientilor si evident a unor sume consistente de bani.

capital.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie