Magazine online nepregatite pentru Black Friday. Mai multe site-uri s-au blocat

 

Site-urile unora dintre cei mai mari retaileri online IT&C implicati in campania Black Friday nu pot fi accesate, sau se încarca foarte greu, in conditiile in care imediat dupa miezul noptii zeci de mii de utilizatori au inceput sa caute reduceri.

Site-uri ale unor retaileri precum cel.ro, evomag.ro, f64.ro, oktal.ro – unele dintre cele mai mari de pe piata locală – nu puteau fi accesate, cel mai probabil din cauza afluxului de vizitatori.

Altex, eMag si Flanco – trei dintre cei mai mari jucatori implicati in Black Friday nu au avut probleme cu paginile web pentru ca nu au afisat produsele in promotie pe homepage, iar sistemul de comenzi era inaccesibil. Pentru aceste site-uri, testul de rezistenta va fi in aceasta dimineata, cand clientii vor putea incepe sa plaseze comenzi.

Dintre jucatorii mari, Domo a publicat ofertele pe site, iar acesta functioneaza fara probleme. De asemenea, si site-urile Clickshop, PC Garage sau Maguay functioneaza.

Potrivit datelor prezentate de eMag pe contul de Facebook ieri la ora 18:00 aproximativ 40.000 de utilizatori erau pe site, fata de aproximativ 19.000 in jurul orei 11:00.

Anul trecut retailerul a avut la un moment dat 100.000 de clienti pe site, conform datelor prezentate de oficialii companiei.

Zf.ro.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie