Nastase va afla pe 28 noiembrie daca ii vor fi scazute zilele de spitalizare din pedeapsa

 

Decizia in recursul lui Adrian Nastase la decizia prin care Tribunalul Capitalei a stabilit ca zilele de internare la Floreasca in urma tentativei de sinucidere, respectiv din 20 pana in 26 iunie, nu trebuie considerate ca fiind executate in cadrul condamnarii sale va fi anuntată in 28 noiembrie.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, miercuri, recursul lui Nastase impotriva deciziei din 2 octombrie prin care Tribunalul Capitalei a stabilit ca zilele in care a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca in urma tentativei de sinucidere, respectiv din 20 pana in 26 iunie, nu trebuie considerate ca fiind executate in cadrul condamnarii sale in dosarul „Trofeul calitatii”.

Nastase a declarat, in fata instanţei, ca atunci cand s-a impuscat a vrut sa ajunga la morga si nu a crezut ca „intr-o alta lume” va mai incerca sa amane executarea pedepsei la inchisoare primita in dosarul „Trofeul calitatii”.

Fostul premier a mai spus ca i se pare jignitoare remarca procurorului referitoare la faptul ca poliţistii care au asigurat paza salonului sau de la Spitalul Floreasca au fost pusi pentru protejarea sa.

Mediafax.ro.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie