Notarul Razvan Marginean ramane in arest… cu cheltuieli de judecata

 

Înalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti, 20 noiembrie, recursurile a sase dintre inculpatii în dosarul de camatarie de la Sibiu, înaintate împotriva masurii de arestare preventiva pentru 29 de zile dispusa de Curtea de Apel Alba Iulia.

Judecatorii ÎCCJ au respins recursurile celor sase – Constantin Cornea, Daniel Dumitru Damian, Daniel Bucur Iliut, Florin Bogdan Jucan, notarul Razvan Emilian Marginean si Nicolae Sandru, motivând ca acestea sunt nefondate. Astfel, cei sase, carora li se adauga si Ion Tanciu, un alt inculpat în dosarul cu un prejudiciu de un milion de euro, ramân în arestul Politiei.

Sentinta este definitiva

Aditional, cei sase inculpati, care au depus recursuri împotriva masurii de arestare preventiva, vor trebui sa achite 300 de lei cheltuieli judiciare.„Respinge, ca nefondate, recursurile declarate de inculpatii Damian Dumitru Daniel, Cornea Constantin, Iliut Bucur Daniel, Jucan Bogdan Florin, Sandru Nicolae si Marginean Razvan Emilian împotriva încheierii nr. 4/MP din Camera de Consiliu din data de 13/14 noiembrie 2012 a Curtii de Apel Alba Iulia – Sectia Penala, pronuntata în dosarul nr. 1058/57/2012. Obliga recurentii inculpati la plata sumelor de câte 300 lei cheltuieli judiciare catre stat, din care sumele de câte 50 lei, reprezentând onorariile aparatorilor din oficiu, se vor avansa din fondul Ministerului Justitiei. Definitiva”, se arata în solutia data de Înalta Curte de Casatie si Justitie, ieri, 20 noiembrie 2012, în cazul recursurilor înaintate de sase din cei sapte inculpati în „dosarul camatarilor sibieni”.

turnulsfatului.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie