Curs de formare initiala mediatori la Sibiu

 

Asociatia Mediere Apulum, furnizor de formare profesionala in mediere acreditta prin Hotarirea nr.1046/2012 a Consiliului de Mediere, in parteneriat cu  Info Center Sibiu, organizeaza curs de formare initiala in mediere.

Cursul urmareste dezvoltarea personala precum si dezvoltarea carierei in domeniul rezolvarii alternative a disputelor, fiind formarea initiala pentru profesia de mediator urmata, la solicitarea scrisa a absolventilor acestor cursuri, de înscrierea în Tabloul mediatorilor întocmit de Consiliul de Mediere si exercitarea profesiei de Mediator ca profesie de libera practica.

Perioada de desfasurare a cursului este 07.12.2012 – 18.12.2012 intre orele 14,00-20,00, durata fiind de 80 de ore, din care 30% pregatire teoretica si 70% practica.

Participantii cursului vor parcurge urmatoarea tematica:

1.    Introducere in metodele de rezolvare alternativa a disputelor;
2.    Fundamentele medierii;
3.    Instrumente si tehnici de baza in mediere;
4.    Fazele si etapele medierii;
5.    Tehnici de comunicare in mediere;
6.    Procesul efectiv de mediere;
7.    Depasirea impasului;
8.    Identificarea nevoilor si intereselor partilor;
9.    Generarea de optiuni de rezolvare a disputei;
10.  Negocierea pe parcursul medierii;
11.  Elemente de etica in mediere;
12.  Medierea persoanelor dificile;
13.  Baze legale in mediere.

Formatorul care sustine cursul este Angelica Mocan.  Atat formatorul cat si examinatorii sunt acreditati de Consiliul de Mediere.

Cursul se va desfasura la Sibiu, str. Zaharia Boiu, nr.2 – sediul Info Center Sibiu.

SE ASIGURA: spatii de invatare adecvate, suport de curs printat, suportul de curs format electronic cu inregistrari din timpul jocurilor de rol; Coffe break; Organizarea examenului de absolvire

Dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda: B.I./C.I. in copie xerox certificata de titular, cu semnatura, pentru conformitate cu originalul.

Taxa de participare este de 3.400 lei pentru fiecare cursant. Taxa se poate achita si in doua transe, astfel: 50% la inceperea cursului si diferenta pana la finalul cursului, inainte de data sustinerii examenului de absolvire.

Alte informatii puteti obtine la tel. 0740. 087.780; 0745. 369.686 ; 0269-244911 , formularul de inscriere fiind disponibil la adresa: http://www.sbinfo.ro/curs-formarea-de-mediatori.html

Info Center Sibiu

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie