Victor Ponta le-a cerut ministrilor cercetati de ANI să foloseasca procedurile legale de contestare

 

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor cercetaţi de ANI să folosească procedurile legale de contestare, nu să transmită doar un răspuns politic.

O să vă rog, stimaţi colegi, să fiţi preocupaţi de actul de guvernare, de ceea ce avem de făcut după 9 decembrie şi în perspectiva anilor următori. Veţi primi, aşa cum vă aşteptaţi, critici, insulte, ameninţări, o să vă găsească pe toţi toate agenţiile, agenţia de integritate (ANI-n.r.), agenţia de moralitate, agenţia de cultivare a…mă rog! V-aţi asumat acest lucru în momentul în care aţi intrat într-un guvern pe care preşedintele nu l-a susţinut şi nu l-a dorit şi vă rog să nu vă plângeţi. Ştiaţi ce vă aşteaptă, dar vă rog prezentaţi, şi vorbesc aici de cei trei miniştri acuzaţi, să prezentaţi documentele, să arătaţi foarte clar, să folosiţi căile legale de contestare şi să nu folosiţi doar un răspuns politic, ci să folosiţi un răspuns legal şi acesta este cel care cred că se impune„, a spus premierul, la începutul şedinţei de guvern.

Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut premierului Victor Ponta „şi o eventuală remaniere” în legătură cu cei patru membri ai Executivului acuzaţi de ANI de incompatibilitate: Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig, Liviu Pop şi Dan Mihalache.

amosnews.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie