Ministrul Liviu Pop va ataca in instanta ANI

 

Ministrul delegat pentru Dialog Social în cadrul Ministerului Muncii, Liviu Pop, a anuntat luni ca va ataca in instanta ANI (Agentia Natională de Integritate), intrucat institutia nu a depus impotriva lui nici o sesizare.

Saptamana trecuta Liviu Pop,a fost acuzat de conflict de interese pentru ca ar fi emis un ordin in calitate de ministru al Educatiei prin care ar fi avantajat sindicatul pe care l-a condus pana sa ajungă ministru.

Pop considera ca a devenit tinta jocurilor murdare duse in campania electorala, acuzand ca ANI se implica in campiania electorala, cand ar trebui sa fie o institutie apolitica.

 “In urma „vizitei” din proprie initiativa de luni, 12 noiembrie, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, am descoperit ca nu exista nicio sesizare depusa de ANI impotriva mea, lucru ce imi intareste convingerea ca am devenit tinta jocurilor murdare duse in campania electorala. Inca o dovada in plus ca Agentia se implica activ in campania electorala si ca faptele de care ma invinuiesc acestia nu sunt adevarate. Toate aceste atacuri la adresa USL, manipularea electorilor prin dezinformari repetate si vanatoarea membrilor cabinetului Ponta si a candidatilor USL la parlamentare sunt actiuni de nepermis pentru o institutie a statului ce ar trebui sa fie apolitical”, declara Liviu Pop, intr-un comunicat de presa remis Agerpres.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie