Galaxy S III vandut in 30 de milioane de exemplare

 

La cinci luni de la lansare, smartphone-ul Galaxy S III, a ajuns la vanzari de 30 de milioane de unitati, a anuntat grupul sud-coreean Samsung Electronics Co.

Galaxy S III a fost lansat in luna mai a acestui an, si in doar 50 de zile de la lansare s-a vandut in 10 milioane de exemplare.

Comparativ cu predecesorul sau, Galaxy S III se vinde in ritm mult mai rapid,Galaxy S II ajungand la 30 de milioane de exemplare vandute in 14 luni de la lansare, a precizat grupul sud-coreean.

Noul Galaxy S III are o diagonala de 4,8 inci, un procesor quad core de 1.4 Ghz si 1Gb RAM, ecran HD Super AMOLED cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si o camera principala capabila sa inregistreze imagini la 8 MP. Sistemul de operare este Android 4.0, personalizat cu interfata Samsung TouchWiz.

Samsung Electronics a estimat recent ca va obtine un profit operational record de 7,3 miliarde de dolari in trimestrul trei, aproape dublu fata de cel inregistrat anul trecut, deoarece vanzarile solide de televizoare de ultima generatie si smartphones-uri Galaxy au compensat reducerea comenzilor pentru cipuri si ecrane de la rivala Apple, precizeaza Agerpres.ro.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie