Uncia de aur a atins cea mai ridicată valoare din ultima lună

 

Uncia de aur a atins miercuri cea mai ridicată valoare din ultima lună, după ce incertitudinea cu privire la rezultatul alegerilor prezidențiale din SUA i-a determinat pe investitori să se îndrepte spre activele sigure cum este aurul, transmite Reuters.
Pe piața spot, uncia de aur a atins un maxim de 1.304,72 dolari, cel mai ridicat nivel înregistrat după data de 4 octombrie. Pe piața din SUA, cotațiile futures la aur cu livrare în luna decembrie au urcat până la 1.306,10 dolari.

aurÎmbunătățirea șanselor republicanului Donald Trump în cursa pentru Casa Albă i-a făcut pe traderi să revină asupra pariurilor referitoare la o victorie sigură a candidatului democrat Hillary Clinton. În eventualitatea unei victorii a lui Donald Trump, Davis Hall de la Indosuez Wealth Management susține că „va exista incertitudine la nivelul Rezervei Federale, este posibil să nu fie majorate dobânzile, să vedem o creștere economică mai mică și o deflație mai mare. Este ca și cum ai bifa nouă din zece motive care duc la creșterea prețului aurului, informeaza agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie