Masinile oficiale Untold: Audi si Volkswagen

 

VOLKSWAGEN și AUDI sunt partenerii oficiali de mobilitate ai Festivalului UNTOLD. Flota de peste 45 de mașini pusă la dispoziție este formată din cele mai noi modele, dotate cu cele mai noi tehnologii de conectivitate și asistență.

Audi A9Cei peste 150 de artiști vor simți răsfățul, confortul și prestanța autoturismelor AUDI Q7, A8, A6, Q5 și VW Tiguan. Toate limuzinele sunt modele 2015 și 2016 și sunt dotate cu tehnologie inovatoare.

În acest an, în premieră la festivalul UNTOLD, va fi prezentat noul AUDI Q2. Lansarea internațională oficială a modelului urmează să aibă loc la mijlocul lunii noiembrie, iar pre-vânzarea începe la mijlocul lunii septembrie. Festivalierii aflați în zona VIP pot să testeze cu ajutorul realității virtuale noul AUDI Q2. Autoturismul va fi expus atât în zona VIP cât și în Parcul Central în zona Casinoului. La UNTOLD, festivalierii pot să admire în premieră și noul Volkswagen Up!Beats! Modelul poate fi văzut în zonele de activare de la Cazino și de la stadionul Cluj Arena, mentioneaza agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie