Raluca Țintoiu, director NN Pensii: Principala mea prioritate este creșterea nivelului de înțelegere și conștientizare a publicului cu privire la pensii.

 

Raluca Țintoiu este astăzi director al NN Pensii, după o experiență de peste 17 ani în finanțe. Ea a ajuns la performanța de a administra peste 37% din pensiile private facultative și aproape 28,7% din pensiile private obligatorii.
turism pentru pensionariSă reușești în domeniul financiar poate fi, uneori, un vis greu de împlinit. Raluca Țintoiu demonstrează că și cele mai imposibile dorințe pot fi îndeplinite dacă pui suflet și pasiune. Iar până la a deține o funcție importantă într-o multinațională nu mai poate fi decât un pas.

Din 2013, Țintoiu este directorul general al NN Pensii, administratorul celui mai mare fond de pensii private din România, și deține totodată și poziția de președinte al Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din România. Experiența ei profesională este strâns legată de activitățile grupului ING și UniCredit. În perioada 2010 – 2013 a condus departamentul de Corporate Finance Advisory din cadrul UniCredit CAIB România. Anterior, a ocupat poziții executive și manageriale în divizia de corporate și investment banking a ING în România, dar și la Londra, unde a fost în perioada 2006 – 2008 vicepreședinte pe zona de Corporate Finance. Într-un interviu acordat revistei Capital, Raluca Țintoiu a povestit despre traseul său profesional, punctând și care au fost cele mai mari provocări pe care le-a întâlnit în acest domeniu, mentioneaza capital.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie