Andrea Chis, judecator al Curtii de Apel Cluj, participa la Gala Excelentei in Mediere 2016

 

Andrea Chis, judecator al Curtii de Apel Cluj, sectia civila, este doctor în Ştiinţe juridice (2012), al Facultatii de drept, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca cu calificativul excelent – summa cum laudae, avandu-l conducător de doctorat pe profesorul emerit dr. Liviu Pop. A dat sentințe care au fost luate ca model de jurisprudență, iar în sala de judecată uimește prin modul amical în care tratează oamenii, dupa cum mentioneaza clujust.ro

Andrea Chis, foto Clujust.ro

Andrea Chis, foto Clujust.ro

Andrea Chis a inceput sa predea studentilor inca de cand a terminat facultatea, dupa care a avut o intrerupere de câțiva ani. A predat și la Facultatea de Drept a UBB și la Universitatea Dimitrie Cantemir. Din 2009 predă drept procesual civil doar la Facultatea de Drept a UBB. Din 2013 predă și dreptul european al proprietăți intelectuale în maghiară, iar din 2014 predă și la linia de studiu în engleză.

Este numita des Decan de suflet de catre studentii absolventi nu pentru ca „este de gasca” ci pentru ca studentii ii simt pasiunea si stradania dpusa pentru a-i face pe fiecare in parte sa inteleaga.

La inceputul acestui an a lansat, impreuna cu Liviu Zidaru, judecator la Curtea de Apel Bucuresti, cartea „Rolul judecatorului in procesul civil

Andrea Chis este acel judecator care a vazut si vede benficiile medierii si care la fiecare eveniment al medierii  prezinta teme inedite ca viziune si abordare a medierii ce aduc plusvaloare atat pentru mediatorii aflati la inceput de drum profesional cat si pentru cei cu experienta practica. Am avut placerea de a o asculta la mai multe evenimente si mereu am fost incantata de ce am avut de invatat din prezentarile ei si de modul in care reuseste, de fiecare data, sa ii surprinda cu noutati pe colegii mediatori.

La editia din acest an a Galei Excelentei in Mediere suntem onorati sa o avem ca invitat special si ca speaker pe indragita judecatoare si profesoara universitara Andrea Chis.

Efortul pe care il face pentru a fi prezenta la evenimentul mediatorilor, in pofida programului incarcat, este laudabil.

Multumim, Andrea Chis!

Anca Stancu, manager MediereNet

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie