Cosmovici Intellectual Property este partener al Galei Excelentei in Mediere 2016

 

Cosmovici Intellectual Property este o companie elvețiană specializată în domeniul proprietății intelectuale, care ofera un spectru larg de servicii specializate, de la achiziționarea și menținerea drepturilor de proprietate intelectuală, până la aplicarea și apărarea acestora în cazul încălcării lor.

Cosmovici logoCompania noastră se remarcă printr-un portofoliu complet de servicii de proprietate intelectuală și avocați cu o experiență vastă în dreptul afacerilor și litigii, experiență recunoscută de clienți și colegi îndeosebi.

Avem o imagine de ansamblu la nivel global și o practică valoroasă și complexă, dobândită ca urmare a experienței noastre în multiple jurisdicții și sisteme juridice străine. Avocații noștri lucrează în mai multe domenii de practică și interacționează cu diferite infrastructuri electronice pentru obținerea celei mai bune, mai rapide și mai eficiente soluții, chiar și pentru cea mai individualizată problemă pe care o întâmpină.

Cosmovici Intellectual Property reprezintã companii si întreprinderi mari, pe care le ajutã sã-si punã în aplicare strategiile pentru a-și atinge obiectivele.

Dintre clientii Cosmovici Intellectual Property  enumeram:

Instituții: Casa Regală a României, Camera de Comerț și Industrie Britanico-Româna, Camera de Comerț Franceză

Tehnologie: Siemens

Construcții: Holcim

FMCG: Paillase International, Laderach Chocolatier Suisse, Fox Com, Heidi Chocolat, Kandia

Fonduri de investiții: NCH cu Vel Pitar

Bănci: Piraeus Bank, Marfin Bank

Bijuterii: HYT Watches, Richemont

Cosmovici Intellectual Property este partener al Galei Excelentei in Mediere 2016.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie