Conferinta Bursa: Codul Insolventei editia a III-a. Avocat Gheorghe Piperea: Procesul de insolventa este ca un pat al lui Procust

 

In cadrul conferintei ”Codul Insolventei editia a III-a”, organizata de ziarul Bursa, care a avut loc joi, 18 februarie 2016, avocatul Gheorghe Piperea si prim-vicepresedinte al Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Gheorghe Piperea foto paginadebanciRomania (UNPIR), a declarat: ”Daca cel care se pune in acest «pat al lui Procust» este mai lung, atunci i se va taia din membre, daca este mai scurt, va fi lungit ca sa acopere tot patul”.

Insolventa este o procedura de sacrificiu, necesara si eficienta, iar societatile care pot fi salvate trebuie sa fie lasate sa functioneze, intrucat acestea creeaza locuri de munca, aduc bani la fisc, incheie contracte cu bancile, nefiind doar masini de facut bani pentru proprietari, a subliniat avocatul.

”Daca ai o companie in dificultate dar ea mai poate fi salvata, atunci trebuie sa lasi un specialist sa duca mai departe afacerea ta, pentru ca ea reprezinta mai multe interese”, a afirmat Gheorghe Piperea.

Vezi mai multe AICI

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie