Cu cat ar putea creste salariile bugetarilor

 

Legea salarizarii este aproape gata, iar conform unui document obtinut de jurnalistii postului de televiziune Romania TV, un profesor cu 25 de ani de vechime ar putea avea un salariu de 5.700 de lei, iar un judecator va încasa 14.000 de lei lunar, noteaza romaniatv.net.

SalariiMinistrul Muncii, Ana Costea, va discuta saptamana aceasta cu parlamentarii despre modificarile aduse Legii Salarizarii. Oficialul va prezenta proiectul deputatilor si senatorilor din Comisiile de Munca. Proiectul de lege prevede criterii de performanta si de evaluare pentru salariatii bugetari si ar urma sa intre în vigoare în 2017.

Potrivit unui document obtinut de Romania TV, un profesor cu studii superioare si cu 25 de ani vechime ar putea ajunge la un salariu brut de 5.700 de lei, tot atat va putea castiga si un functionar public din administratia centrala. Un medic specialist la unitatile clinice va putea ajunge la un salariu de 5.600 de lei, iar un judecator ar putea primi un salariu lunar de peste 14.000 de lei.

Vezi mai multe AICI

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie