Vicepremierul Vasile Dincu: Scopul principal in acest an este sa dispara stampila si sa se implementeze ghiseul unic

 

Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat, vineri, 5 februarie 2016 ca scopul principal in acest an este sa dispara stampila si sa implementeze ghiseul unic, aratand ca un comitet se ocupa de acest lucru, scrie economica.net, care citeaza Agerpres.

Vasile Dancu foto psnews.ro”Acum vreau sa facem niste exercitii foarte simple, pe baza unor studii pe care le-am facut de-a lungul timpului si pe care le vom face si acum, o sa luam marile necazuri ale oamenilor, de pilda umblatul pe la ghisee. Vom accelera in acest an constructia ghiseului unic. (…) Un lucru care mi se pare o mare proba si nu stiu daca o sa rezolvam anul aceasta, dar anul acesta este principalul meu scop, sa dispara stampila”, a declarat Vasile Dincu, la Realitatea Tv.

El a aratat ca s-au cheltuit milioane de euro pentru fiecare domeniu al institutiilor din administratia publica pentru a se crea servicii electronice, baze de date, dar nu sunt interconectate.

”Prin sisteme de siguranta electronica putem sa facem semnatura electronica si nu ai nevoie de stampila. stampila astazi cu fotoshopul poate fi facuta perfect. Pe de alta parte stampila este semnul puterii. (…) Cine pune semnatura pe stampila este seful. Aici este si o chestiune care tine de un sistem de dominatie. Cred ca acesta este deja un scop, am pus deja un comitet care sa se ocupe de chestiunea aceasta. Avem o echipa sa vedem cum eliminam hartii. (…) Hai sa vedem cate din avize pot fi eliminate”, a mai spus Vasile Dincu.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie