Normele metodologice privind incadrarea in conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii, specifice personalului militar au fost aprobate de MApN

 

Normele metodologice privind incadrarea in conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii, specifice personalului militar au fost aprobate de Ministerul Apararii Nationale (MApN), informeaza curierulnational.ro.

ministerul apararii nationale MApNPentru punerea in aplicare a prevederilor Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificarile si completarile ulterioare, la nivelul Ministerului Apararii Nationale a fost emis Ordinul ministrului apararii nationale nr. M.123/2015 pentru aprobarea „Normelor metodologice privind incadrarea in conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii, specifice personalului militar”, care a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 982 din data de 30.12.2015, data de intrare in vigoare a acestuia fiind 1 ianuarie 2016. Potrivit acestor dispozitii, militarii care au trecut in rezerva pana la data intrarii in vigoare a Legii nr. 263/2010, respectiv pana la data de 31.12.2010, trebuie sa adreseze o solicitare centrelor militare in a caror raza teritoriala isi au domiciliul, in vederea reincadrarii activitatilor desfasurate in conditii de munca, similar prevederilor aplicabile militarilor in activitate, in conformitate cu legislatia actuala.

Vezi mai multe AICI

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie