BCR Banca Pentru Locuinte are un nou presedinte: Lucian Anghel

 

Noul presedinte al Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), in urma autorizarii sale de catre BNR este Lucian Anghel, presedintele Directoratului si director general al BCR Pensii, informeaza agerpres.ro, care citeaza un comunicat al bancii.

Lucian Anghel”Lucian Anghel si-a inceput cariera de bancher in 1996. A avansat treptat, ocupand functiile de consilier al presedintelui bancii, director adjunct al echipei de implementare a planului de structurare a BCR coordonat de BERD si IFC si trezorier adjunct. Din 2007 a ocupat pozitia de economist-sef si director executiv al directiei de strategie si cercetare din BCR. Lucian Anghel a fost membru in Boardul Director al Erste Asset Management si BCR Asset Management pentru 5 ani. In 2011 a activat si ca expert extern al Bancii Mondiale”, se arata in comunicatul citat.

Lucian Anghel este doctor in economie, a absolvit Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica la Academia de Studii Economice si a urmat cursuri postuniversitare la Georgetown University Washington SUA, precum si un executiv development program organizat de HEC Montreal Canada.

In 2008, Lucian Anghel a fondat, impreuna cu alti colegi, Asociatia Romana a Analistilor Financiari-Bancari din Romania si este cadru didactic in cadrul SNSPA.
In 2012 a fost numit director general al BCR Pensii, iar recent a fost reales pentru al doilea mandat in functia de presedinte al Consiliului Bursei de Valori Bucuresti.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie