Executivul are in vedere elaborarea unui proiect privind salarizarea unitara si un pachet de legi care sa vizeze cresterea performantei administratiei publice

 

Executivul are in vedere elaborarea unui proiect privind salarizarea unitara si un pachet de legi care sa vizeze cresterea performantei administratiei publice, scrie agerpres.ro.

dacian ciolosDeclaratia apartine premierului Dacian Ciolos.

In timpul dezbaterilor din Parlament asupra proiectului bugetului de stat pentru anul 2016, Dacian Ciolos a declarat: ”Am notat sugestiile privind legea salarizarii unitare si am anuntat deja ca Guvernul are intentia de a veni cu o lege a salarizarii unitare in pachet cu un proiect de reforma privind cresterea capacitatii administrative din administratia publica, pentru ca noi consideram ca aceste doua lucruri sunt legate intre ele. Avem nevoie de o crestere a performantei administratiei publice, care insa nu se va putea face doar prin anumite acte normative privind eficientizarea, dar trebuie sa avem in vedere si legea salarizarii unitare. Sigur, vom vedea in ce masura si cum este rezonabil ca aceasta lege sa fie aplicata, dar cred ca este important sa trasam acest cadru al cresterii performantei administratiei inca de anul viitor”.

Vezi mai multe AICI

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie