Dan Suciu, purtator de cuvant al Guvernului: O decizie privind salariul minim va fi luata pana la finalul anului

 

”O decizie privind salariul minim va fi luata de Guvern pana la finalul anului”, a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Dan Suciu, citat de stiri.tvr.ro.

guvernul romaniei, foto gov.roReprezentantii celor mai importante sindicate s-au intalnit, vineri, 11 decembrie 2015 la Guvern cu premierul Dacian Ciolos. Sindicalistii au cerut o intrevedere pentru a negocia masura inghetarii salariului minim de la 1 ianuarie, o masura catalogata de acestia ca fiind surprinzatoare si inechitabila.

”O analiza riguroasa, o analiza pe sectoare va fi facuta in perioada urmatoare. Preferam sa avem o analiza buna si nu neaparat rapida. La finalul anului, desigur Guvernul va trebui sa ia o decizie. Asta nu insemana ca pe parcursul anului nu vom revedea aceasta situatie in functie de datele pe care le analizam”, a declarat Dan Suciu, la finalul discutiilor.

Sindicalistii vor negocia si saptamana viitoare la Ministerul Muncii unde se vor intalni din nou cu minstrul de resort si cu cel al Finantelor Publice.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie