Leroy Merlin deschide al optulea magazin din Romania la Sibiu

 

Leroy Merlin deschide al optulea magazin din Romania la Sibiu, informeaza businessmagazin.ro.

Leroy Merlin, foto b1.roDeschiderea va avea loc pe 4 decembrie la ora 08:00.

Noul magazin Leroy Merlin, dispus pe o suprafata de peste 11.000 mp, este situat in incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Selimbar. Spatiul are pe rafturile sale peste 30.000 de produse pentru bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit. Magazinul are o echipa de aproximativ 100 de angajati si are in oferta servicii de livrare expres, retur marfa, serviciul post-vanzare, finantare, debitare lemn, mixare vopsea etc.

Directorul general Leroy Merlin Romania, Frédéric Lamy a declarat: ”Deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Sibiu face parte din strategia noastra de dezvoltare pentru 2015-2016. Sibiul nu este doar un alt punct pe harta dezvoltarii retelei de magazine din Romania, ci este un oras-reper pentru piata romaneasca”.

In prezent, in Romania, functioneaza sapte magazine Leroy Merlin (doua magazine in Bucuresti: complexul comercial Sun Plaza si parcul comercial Colosseum, un magazin in Craiova – Electroputere Mall, un magazin langa Ploiesti, unul in Brasov, unul in Cluj-Napoca, si unul in Bragadiru, Ilfov).

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie