Franz Paul Bauer: Romania atractiva din cauza temelor nefacute

 

Compania austriaca S+B Gruppe a investit in domeniul imobiliar dinRomaniaaproximativ 120 milioane de euro, cum­parand mai multe proprietati in Bucuresti si intara. Primele doua proiecte finalizate sunt cla­­dirilePiperaTowersi Magheru One din Bucuresti.

Directorul companiei S+B Gruppe, Franz Paul Bauer spune ca urmareste Romania de 20 de ani, de cand a venit pentru prima data in tara noastra, si a ajuns la concluzia ca s-au schimbat multe de atunci, dar inca nu de ajuns.

Birocratia stufoasa si mai ales coruptia inca tin flancul sus in comparatie cu Polonia care a reusit in timp sa le elimine:” Polonezii, in special sub conducerea fratilor Kaczynski, au eliminat coruptia, ast­fel ca piata de acolo este mai sigura, in­ves­ti­to­rii se simt mai confortabil, iar acest lucru de­termina si cresterea economiei. Romania este atractiva poate prin faptul ca aveti mul­te teme de facut. In Po­­­lo­nia nu am fi avut atat de multe pro­ble­me cu primaria cum am avut in Bucuresti, iar sen­zatia este ca multi angajati (ai insti­tu­ti­ilor pu­blice – n.red.) se simt bine (have fun – n. red.) provocand probleme”, a declarat Bauer pentru ZF.

S+B Gruppe este o afacere controlata de fa­mi­liile Schertler si Beck, un business antrepre­norial care la intrarea pe piata locala s-a asociat cu Immofinanz, un gigant al pietei imobiliare la nivelul Europei Cen­tra­le si de Est, posteaza zf.ro.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie