Cu ocazia Zilei Europene a Justitiei Civile, Curtea de Apel Timisoara organizeaza o Masa Rotunda in parteneriat cu Corpul Profesional al Mediatorilor din judetul Timis

 

Cu ocazia Zilei Europene a Justitiei Civile, Curtea de Apel Timisoara organizeaza o Masa Rotunda in parteneriat cu Corpul Profesional al Mediatorilor din judetul Timis, se arata intr-un comunicat al Curtii despre care scrie juridice.ro.

justitieMasa Rotunda va avea loc vineri, 23 octombrie 2015, incepand cu ora 10:00. La eveniment Corpul Profesional al Mediatorilor din judetul Timis va fi reprezent de Dionisie Trusculescu – Presedinte, Rodica Cojan si Gabriela-Camelia Ilin – Vicepresedinti ai Corpului Profesional al Mediatorilor din judetul Timis.

”Acest dialog profesional si institutional face parte dintr-un amplu proiect de parteneriat dintre Curtea de Apel Timisoara si Corpul Profesional al Mediatorilor din judetul Timis si are menirea de a pune in aplicare si de a eficientiza strategiile prin care medierea sa devina a o alternativa viabila pentru solutionarea litigiilor in Romania”, se arata in comunicat.

Temele discutate vor fi: Medierea ca alternativa la judecata, Procedura de mediere propriu-zisa, Acordul de mediere, Cerintele de formare ale mediatorului, Criterii de evaluare si acreditare.

Ziua Justitiei Civile Europene se sarbatoreste in fiecare an la data de 25 octombrie.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie