Ghidul de finantare a Programului Rabla a fost modificat

 

Ghidul de finantare a Programului Rabla a fost modificat anunta juridice.ro.

rablaOrdinul ministrului mediului, apelor si padurilor nr. 1551/2015 privind modificarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, aprobat prin Ordinul ministrului mediului, apelor si padurilor nr. 609/2015 a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 759 din 12 octombrie 2015.

In actul normativ se arata ca proprietarii persoane juridice, operatori economici fara personalitate juridica sau proprietarii organizatii profesionale care sunt organizate si isi desfasoara activitatea in una dintre formele de exercitare a profesiei liberale, se pot inscrie la unul dintre producatorii autorizati pana cel tarziu la data de 31 noiembrie a anului de desfasurare a programului, cu o luna mai tarziu decat era prevazut pana in prezent.

Nota de inscriere este valabila maximum 120 de zile de la data emiterii, dar nu mai tarziu de data de 10 decembrie inclusiv a anului de desfasurare a programului. De asemenea, data-limita pentru depunerea cererilor de decontare este 10 decembrie inclusiv a anului de desfasurare a programului.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie