Biroul permanent al Senatului a aprobat infiintarea unui Grup de lucru pentru ameliorarea functionarii Justitiei

 

Luni, 12 octombrie 2015 Biroul permanent al Senatului a aprobat infiintarea unui Grup de lucru pentru ameliorarea functionarii Justitiei, informeaza agerpres.ro.

senatul romanieiGrupul se va reuni intr-o prima sedinta in data de 29 octombrie 2015.

La finalul sedintei de luni a Biroului permanent, vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru a declarat: ”Astazi, la propunerea presedintelui Senatului, am aprobat infiintarea Grupului de lucru pentru identificarea solutiilor legislative privitoare la ameliorarea functionarii Justitiei, (…) urmand ca pe parcursul acestei saptamani grupurile parlamentare sa isi desemneze reprezentantii in Grupul de lucru, ca el sa devina functional. Prima intalnire este stabilita pentru 29 octombrie, la ora 10,00, pentru constituirea in sine si pentru a lua cunostinta de primele aspecte”.

Grupul de lucru a fost infiintat in urma intalnirilor pe care conducerea Senatului le-a avut, in ultima perioada, cu reprezentantii institutiilor din Justitie.

”Dupa cum stiti, pe parcursul ultimelor saptamani, la initiativa Biroului permanent al Senatului si a presedintelui, au avut loc intalniri cu toate categoriile profesionale din lumea Justitiei si a reiesit nevoia infiintarii unui organism de lucru, de colaborare si de cunoaste a institutiilor, a ideilor si a metodelor prin care intr-un grup de lucru comun putem identifica solutii legislative pe care noi sa le punem in practica astfel ca Justitia sa functioneze cat mai aproape de parametrii si de nevoile societatii”, a mai spus Ioan Chelaru.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie