Perchezitii DNA in 18 locatii din judetele Dambovita, Ilfov, Giurgiu si municipiul Bucuresti, dintre care 3 in sedii ale unor institutii publice

 

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) fac luni, 5 octombrie 2015 perchezitii in 18 locatii din judetele Dambovita, Ilfov, Giurgiu si municipiul Bucuresti dintre care 3 in sedii ale unor institutii publice, conform unui comunicat al institutiei.

perchezitiiCercetarile se efectueaza intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si impotriva intereselor Uniunii Europene, comise in perioada 2012.

Procurorii au cooperat cu reprezentantii Oficiului European de Lupta Antifrauda (OLAF) care au asigurat sprijin operational pentru documentarea cauzei. De asemenea, in cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii.

Conform surselor Agerpres, vizati de ancheta ar fi directori din conducerea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) – structura centrala si de la APIA Ilfov.

Prejudiciul estimat s-ar ridica la 26 milioane euro.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie