Fan Curier, cea mai mare firma romaneasca de curierat

 

Într-un context economic ”imprevizibil”, în care cu greu poti avansa estimari, proprietarii FAN Courier, cel mai mare jucator cu capital 100% românesc, pe acest segment, din piata interna, si-au facut deja un plan pentru 2013.

”Dorim sa continuam  investitiile deja angajate în IT, în mentenanta, în cresterea parcului auto si în training. În acelasi timp, suntem în plin proces de implementare a unui program SAP”, da un amanunt Adrian Mihai, unul dintre actionarii companiei. Acest lucru îl determina sa mizeze pe o crestere de 10% a afacerilor anul viitor, cel putin atunci când se refera la moneda nationala. Pentru ca, despre euro, se fereste sa avanseze cifre.

Potrivit datelor jucatorilor din acest domeniu, piata de curierat are o valoare de aproape 200 milioane de euro, acelasi nivel fiind înregistrat si în 2011. Printre cele mai importante companii, în afara celor detinute de antreprenori români, se afla si gigantii DHL, TNT si DPD (fosta Pegasus), detinuta de GeoPost si turcii de la Yurtici Kargo.

Senica Micu, Capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie