Incasari fiscale mai mari cu 10% la buget dupa schimbarea conducerii ANAF

 

Eliminarea retelei de crima organizata la varful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), a determinat o crestere semnificativa a veniturilor fiscale.

In sedinta de sambata a Guvernului, primul ministru Victor Ponta a declarat ca incasarile fiscale au crescut cu 10% la buget dupa schimbarea conducerii ANAF: „Nu cred ca deodata administratia fiscala romaneasca a devenit mult-mult mai eficienta sau am avut un boom economic. Practic, aceasta crestere se datoreaza schimbarilor de la varful ANAF in special. Asta insemna pentru buget pastrarea in fruntea ANAF a unei retele de crima organizata si coruptie care, vedeti zi de zi pe la televizor, a avut sprijinitori, responsabili, oameni care au pastrat-o si incurajat-o sa ramana la conducerea ANAF. Doar varful ANAF inseamna un plus de incasari fiscale la buget de 10%, care se ducea la domnul Blejnar si la cei cu care vorbea domnia sa pe la telefoane si prin alte colturi de care nu am aflat inca .”

Veniturile fiscale au inregistrat in termeni nominali o crestere cu 9,5% fata de anul precedent, evolutii favorabile inregistrandu-se la taxa pe valoarea adaugata (+6,2%), accize (+8,7%), impozit pe venit (+12,3%) si impozit pe profit (+6,3%) precizeaza MEDIAFAX.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie