Peste 83% dintre clientii Volksbank cu imprumuturi in franci elvetieni au acceptat oferta de conversie propusa de VBRO si Banca Transilvania

 

Peste 83% dintre clientii Volksbank cu imprumuturi in franci elvetieni au acceptat oferta de conversie propusa de VBRO si Banca Transilvania, scrie bursa.ro.

credit franci elvetieniOferta de conversie, desfasurata pe parcursul a trei luni, a constat in acordarea unei reduceri de 22,5% pentru cei care au convertit creditele VBRO din CHF in lei sau in euro. De asemenea, Volksbank Romania (VBRO) a anuntat si ca va diminua datoria totala aferenta creditelor curente ale clientilor VBRO persoane fizice, indiferent de moneda imprumutului, cu echivalentul sumelor achitate de acestia drept comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si nerestituite anterior. Diminuarea datoriei totale aferente creditelor vizate se va realiza automat, pana la 30 septembrie a.c.

Intr-un interviu acordat Bursa, Andrei Dudoiu, CEO – Presedinte Directorat al Volksbank Romania, s-a declarat satisfacut de rezultatele acestei campanii.

”Rezultatele sunt foarte bune. Pe perioada campaniei, 14.712 de clienti au acceptat oferta celor doua banci si s-au programat pentru semnarea documentelor, prin care s-a realizat concomitent conversia creditului din CHF in lei sau in euro si novatia imprumutului catre Banca Transilvania. Este vorba de aproximativ 83,12% dintre clientii Volksbank Romania cu credite in franci elvetieni. Profit de ocazie ca sa multumim tuturor celor direct implicati – clientilor Volksbank Romania, echipelor VBRO si BT si notarilor participanti in acest proiect”, a afirmat Andrei Dudoiu.

95,90% dintre clientii care au acceptat oferta de conversie au ales moneda nationala pentru a evita riscul valutar.

Vezi interviul AICI

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie