ROMATSA intra in greva generala pe termen nelimitat la 1 septembrie

 

ROMATSA intra in greva generala pe termen nelimitat la 1 septembrie ora 11:00, informeaza digi24.ro.

romatsaLiderul de sindicat ROMATSA, Gabriel Tudorache a declarat: ”Nu au aparut tensiuni din nou, e vorba ca am fost acuzati ca toate lucrurile functioneaza cum trebuie la ROMATSA si e vorba de doar liderii sindicali, 2,3-5 si atunci colegii, incepand de vineri, au inceput sa vina dimineata si sa ii astepte pe directori cu pancarte pe care li se cere demisia.

Astazi la 8 s-au strans 300 de oameni la ROMATSA, numai ca domnul director se afla deja in cladire de la 6 fara 10. Ulterior toti salariatii ROMATSA cu pancartele au urcat la etajul 4 unde e directorul general si unde se afla jandarmeria si ceilalti directori.

A fost un protest care va continua pentru ca e important sa se opreasca aceste dezinformari si minciuni pe care le aduc acesti domni ca lucrurile merg la ROMATSA. Nu, nu merg lucrurile bine de cand au venit ei pentru ca incalca orice lege. Inclusiv numirile lor sunt total ilegale.

Dupa ce am facut greva de avertisment si a fost numit domnul ministru Matache au avut loc mai multe runde de negocieri la minister, trei. Exista procese verbale semnate in care ajunsesem la un acord pe 12 puncte, aceste discutii au avut loc fara participarea generalului Stanciu. Cand s-a intors din concediu, nu l-a interesat nimic, acolo era trecut sa nu se faca angajari fara acordul ministrului, sa nu se mai dea preferential sporuri, prime, altele decat existau, avem un document semnat de directorul Carnu. Cand s-a intors Stanciu de la Las Vegas din concediu a zis ca nu cunoaste nimic din ce s-a semnat acolo, a angajat preferential, a dat decizii si sporuri cui a dorit el. Au instaurat o dictatura militara, avem 17 procese. Ei nu au dorit sa mai negocieze cu ministerul, au trimis comisia de negocieri acasa. Cu cine sa mai negociem?”

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie