Reorganizarea Complexului Energetic Oltenia se ridica la un milion de euro

 

Reorganizarea Complexului Energetic Oltenia se ridica la un milion de euro, scrie digi24.ro.

complex energetic olteniaLicitatia pentru serviciile de consultanta va fi anuntata zilele urmatoare, iar contractul ar urma sa fie incheiat pe o perioada de doi ani.

Firm selectata va face o evaluare a companiei si va propune solutii pentru eficientizarea activitatii.

O prima reorganizare a avut loc deja si a constat in disponibilizarea a 3.000 de angajati. Decizia a fost luata sub presiunea Fondului Monetar International. In 2014, Complexul Energetic Oltenia a inregistrat pierderi de 700 de milioane de lei.

Ministrul Energiei, Andrei Gerea a declarat: ”Trebuie continuata eficientizarea companiei, acesta e si rostul acelei analize facute de acel consultant care va fi selectat si asa vom avea o companie care sa fie profitabila oricând si sa poata sta in piata oricând.”

”A fost la inceput o intentie de a face o consultanta redusa, dupa care Consiliul de Supraveghere, Comisia Europeana, discutii au fost si cu Fondul Monetar, au cerut sa obligam acea firma de consultanta care emite niste opinii sa se implice si in implementarea acelor opinii”, a declarat la randul sau Laurentiu Ciurel, managerul companiei.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie