Noul presedinte al SIF1 Banat-Crisana este Bogdan Dragoi, fost ministru de Finante

 

Noul presedinte al SIF1 Banat-Crisana este Bogdan Dragoi, fost ministru de Finante, anunta economica.net, care citeaza un comunicat al SIF1.

SIF Banat CrisanaFunctia de vicepresedinte va fi ocupata de Octavian Avramoiu.

”Consiliul de Administratie al SIF Banat-Crisana (SIF 1), reunit in sedinta din 14.07.2015, a ales noua conducere executiva a societatii. Bogdan Dragoi a fost votat presedinte al Consiliului de Administratie director general al SIF Banat-Crisana, iar Octavian Avramoiu a fost ales vicepresedinte – director general adjunct”, se arata in comunicatul SIF1 Banat-Crisana.

Deciziile Consiliului de Administratie din sedinta de marti, 14 iulie, vor intra in vigoare dupa avizul Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Bogdan Dragoi, presedintele Consiliului de Administratie al SIF Banat-Crisana a declarat: ”Consider ca hotararile adoptate astazi (marti – n. r.) reconfirma vointa actionarilor, exprimata in adunarile generale din ultimele luni. Dupa finalizarea tuturor pasilor obligatorii de avizare si autorizare, suntem pregatiti sa incepem toate masurile si demersurile pe care ni le-am asumat. SIF1 este condusa de o echipa de profesionisti, care si-a propus o dezvoltare durabila, consistenta si transparenta a societatii, printr-un management eficient, o administrare profitabila a portofoliului si o comunicare permanenta cu piata”.

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie