Consiliul de Mediere saluta trimiterea spre promulgare a Proiectului de Lege pentru modificarea si completarea Legii cadastrului si a publicitatii imobiliare

 

”Consiliul de Mediere saluta trimiterea spre promulgare a Proiectului de Lege pentru modificarea si completarea Legii cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996, prin care medierea, principala procedura SAL din Romania, devine o modalitate de lucru care va fi utilizata ca instrument de solutionare pe cale amiabila a contestatiilor administrativ-teritoriale privind limitele administrative.

cadastruConsiliul de Mediere considera ca, astfel, mediatorii autorizati, singurii profesionisti ai domeniului, vor avea posibilitatea de a media aceste dispute la cele mai ridicate standarde, asigurand un serviciu de permanenta Institutiei Prefectului in exercitarea activitatii de interes public-Medierea. Totodata se confirma recunoașterea medierii ca activitate de interes public garantandu-se astfel respectarea dreptului de a se opta pentru soluționarea oricarui conflict pe cale amiabila” se arata intr-un comunicat al Consiliului de Mediere.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie