Raed Arafat: „Am transformat un sistem în care oamenii mureau cu zile într-unul în care ai şansa să fii salvat”

 

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, spune, pe pagina sa de Facebook, că, în 26 de ani, a transformat un sistem în care oamenii mureau cu zile în cazul unor urgenţe într-unul în care ai şansa să fii salvat.
Raed Arafat5Ce am făcut eu, împreună cu toţi colegii şi cei care ne-au sprijinit din partea populaţiei şi din partea politicului, este faptul că în cursul a 26 de ani am transformat un sistem în care oamenii mureau cu zile în cazul unor urgenţe (…) într-un sistem în care ai şansa să fii salvat!”, a scris Raed Arafat.
Acesta a precizat că, în ultima perioadă, atacurile împotriva sa şi a sistemului de urgenţă s-au intensificat.
Poveşti mincinoase şi acuzaţii fără fond se răspândesc în fiecare zi în speranţa ca oamenii să-şi piardă încrederea în sistemul de urgenţă şi să permită astfel grupurilor de interese să atingă ce încearcă să atingă de câţiva ani şi anume distrugerea unui sistem integrat, care evoluează pozitiv în mod continuu şi înlocuirea cu un model unde comerţul şi concurenţa comercială ar sta la baza lui„, susţine Raed Arafat.
Totodată, Arafat respinge acuzaţiile aduse în presă referitoare la faptul că el ar decide cine trăieşte şi cine nu, scrie bursa.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie