Premieră în lupta cu băncile pe legea Dării în plată. Solicitare daune morale de 100.000 lei.

 

La Judecătoria sectorului 1 s-a înregistrat într-o contestație la dare în plată depusă de bănci o cerere reconvențională prin care A.V. a cerut 100.000 de lei daune morale pentru atingerea adusă existenței fizice a persoanei, integrității corporale și sănătății, cinstei, demnității și onoarei, prestigiului profesional și mai ales, pentru abuzul de drept al băncii care a depus contestație doar pentru tergiversarea dosarului.

ciocan si baniPentru dovedirea prejudiciului s-au depus înscrisuri și s-a solicitat proba cu un martor.
În data de 01.07.16 A.V. a apelat la avocatul Coltuc Marius pentru a depune întâmpinare la contestația băncii și cerere reconvențională.

Înscrisurile vizează: decizii de concediere, adeverințe medicale, corespondență bancă-client,copie dosar de executare silită, expertiza extrajudiciară evaluare imobil etc. Martorul vizează aspectul privind problemele personale ale consumatorului.

Daunele morale s-au depus sub forma unei cereri reconvenționale. Cererea reconvențională reprezintă un act procedural prin care pârâtul invocă pretenții proprii împotriva reclamantului. Pretențiile sale trebuie să derive din același raport juridic ori să fie strâns legate de acesta iar dacă ele vizează și alte persoane decât reclamantul, atunci acestea vor putea fi chemate în judecată ca pârâți, scrie agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie