Paul Al României a masluit adjudecarea a 10 hectare de teren la Snagov

 

Paul Al României şi cei care l-au ajutat să intre ilegal în posesia pădurilor pe care acesta pusese ochii au fost atât de precauţi încât nici avocaţii n-au ştiut cu ce sentinţe se terminau procesele. Unul dintre apărători a aflat după 13 ani că l-a ajutat pe Lambrino să intre în posesia Pădurii Snagov-Fundul Sacului. El a ştiut din 2003 şi până azi că a pierdut procesul.

padureAncheta procurorilor DNA în dosarul retrocedării „Fermei Regale Băneasa” scoate la iveală modul dubios în care Al României Paul a reuşit să obţină o sentinţă favorabilă la Judecătoria Buftea. Decizie despre care avocatul care l-a reprezentat în instanţă a aflat după 13 ani. Asta în condiţiile în care familia lui Paul Lambrino n-au deţinut niciodată bunurile revendicate şi câştigate în instanţă. Cât îl priveşte pe magistratul care a pronunţat sentinţa, acesta susţine acum că nu are o explicaţie pentru hotărârea dată în 2003, şi că dacă ar fi să se mai pronunţe o dată nu i-ar mai da câştig de cauză lui Paul Lambrino.

Anchetatorii au descoperit toate acestea în timpul anchetei pe care o desfăşoară în dosarul în care sunt cercetate mai multe VIP-uri printre care Paul Lambrino, Remus Truică, miliardarul israelian Benjamin Steinmetz, consultantul Tal Silbertein, Shimon Shevez – fost şef de cabinet al premierului Yitzhak Rabin şi ziaristul Dan Andronic. Cu toţii sunt acuzaţi că ar fi constituit „un grup infracţional organizat” care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de Lambrino. Gruparea lui Steinmetz ar fi pus la dispoziţie aproximativ 4 milioane de euro, care au fost daţi „prinţului“ în schimbul cedării drepturilor litigioase, dar şi pentru suport mediatic, şi pentru „a-şi face relaţii” printre magistraţi sau funcţionarii publici, scrie adevarul.ro

 

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie