DNA propune inlocuirea masura arestului la domiciliu cu masura arestului preventiv in cazul unui administrator al unor societati comerciale

 

DNA propune inlocuirea masura arestului la domiciliu cu masura arestului preventiv in cazul lui Danuta Stefan Viorel, administrator al unor societati comerciale, cercetat cu privire la savarsirea a trei infractiuni de dare de mita, se arata intr-un comunicat al institutiei emis miercuri, 27 ianuarie 2016.

DNAIn acest sens, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Suceava au inaintat Curtii de Apel Suceava referatul cu propunere de inlocuire a masurii arestului la domiciliu cu masura arestarii preventiv a inculpatului Danuta Stefan Viorel.

”Danuta Stefan Viorel a incalcat cu rea-credinta, obligatia instituita de Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin Incheierea nr. 1596/24.11.2015, aceea de a nu comunica cu ceilalti inculpati, suspecti si martori din dosar sau cu membrii familiilor acestora, direct sau indirect.

De asemenea, din actiunile intreprinse de inculpat, in ceea ce priveste incalcarea acestei obligatii, a rezultat intentia reala a acestuia de a detine controlul asupra unor categorii de persoane audiate in prezenta cauza.

Mai mult, asa cum rezulta din probatoriul administrat, masura arestului la domiciliu nu a fost de natura sa determine schimbari in comportamentul inculpatului Danuta Stefan Viorel, acesta continuand sa identifice noi oportunitati de a exploata in continuare aparate de jocuri de noroc, activitate cu prilejul careia a comis infractiunile de coruptie investigate in prezenta cauza”, se arata in referatul procurorilor.

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie