Incep reducerile de sezon

 

Start la reduceri in magazine. In perioada 15 ianuarie – 15 aprilie, comerciantii care au notificat autoritatile pot sa-si lichideze stocurile cu articole specifice sezonului rece, astfel ca practica reduceri substantiale, scrie adevarul.ro.

reduceri de sezonSoldarea este o metoda de lichidare a stocurilor cu articole de iarna (in special manusi, fulare, caciuli, paltoane, incaltaminte, dar si echipament sportiv), astfel ca ne putem astepta la reduceri masive de preturi.

Ce putem gasi la soldare

Pot fi supuse operatiunilor de soldare numai produsele nealimentare a caror desfacere are caracter sezonier – in cazul de fata, sunt utile doar iarna.

In aceasta categorie se incadreaza grupe de produse cum ar fi (dar fara a se limita la): confectii inclusiv blanarie, pielarie, produse de marochinarie si galanterie, tricotaje, tesaturi, incaltaminte, articole sport-turism, unele cosmetice, aparate de incalzire si climatizare, ventilatoare, precum si alte produse similare.

Nu pot fi vandute in regim de soldare articole de uz permanent (nesezonier), cum sunt electronicele, electrocasnicele sau produsele de menaj.

Vanzarea de soldare este intens practicata in tari ca Franta, Germania sau Spania, cu avantaje importante atat pentru comercianti, cat si pentru consumatori.

Vezi mai multe AICI

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie