A fost promulgata Legea prin care SPP poate asigura protectie si presedintilor de partide parlamentare la cererea acestora

 

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a semnat luni, 11 ianuarie 2016 Decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţa a Guvernului nr. 43/2015 privind unele masuri pentru asigurarea mijloacelor de transport destinate activitaţii de curierat a materialelor clasificate şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, arata Administratia Prezidentiala intr-un comunicat.

SPP, Serviciul de Protectie si Paza, foto spp.roPotrivit agerpres.ro, Senatul a adoptat ordonanta de urgenta fara prevederea potrivit careia presedintii de partide beneficiaza de protectia SPP, insa aceasta mentiune a fost reintrodusa de Camera Deputatilor ca for decizional pentru acest proiect de lege.

Legea pentru aprobarea OUG nr. 43/2015 privind unele masuri pentru asigurarea mijloacelor de transport destinate activitatii de curierat a materialelor clasificate si pentru modificarea si completarea unor acte normative a fost aprobata de Camera Deputatilor la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut.

 

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie