Judecatoria Sectorului 4 a admis eliberarea conditionata a lui Mihai Stoica

 

Judecatoria Sectorului 4 a admis eliberarea conditionata a lui Mihai Stoica, informeaza agerpres.ro.

Ciocan judecatorFostul manager al clubului Steaua Bucuresti, Mihai Stoica executa la Penitenciarul Jilava o condamnare de 3 ani si 6 luni primita in dosarul transferurilor din fotbal.

Decizia instantei nu este definitiva.

Mihai Stoica, a primit in luna decembrie 2015 aviz favorabil din partea unei comisii de la Penitenciarul Jilava pentru a fi eliberat conditionat, dupa ce a executat un an si noua luni din condamnarea de 3 ani si 6 luni.

Pana in prezent, trei condamnati din acest dosar au fost eliberati conditionat — Jean Padureanu, George Copos si Gheorghe Popescu.

Si Ioan Becali a primit o decizie favorabila pentru eliberare, insa decizia nu este definitiva.

In dosarul transferurilor au fost condamnati pe 4 martie 2014 la inchisoare cu executare George Copos, fostul actionar majoritar al FC Rapid la 3 ani si 8 luni de inchisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua, la 3 ani si 6 luni de detentie, Cristian Borcea, fost actionar al FC Dinamo — 6 ani si 4 luni, Ioan Becali — 6 ani si 4 luni, Victor Becali — 4 ani si 8 luni.

De asemenea, Jean Padureanu, fost presedinte al clubului Gloria Bistrita, a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in acelasi dosar, Gheorghe Popescu — 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, iar Gheorghe Netoiu — 3 ani si 4 luni de detentie cu executare.

Prejudiciul faptelor din dosarul transferurilor s-au ridicat la aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie