Sase persoane arestate preventiv in dosarul lui Ioan Oltean

 

Sambata, 28 noiembrie 2015, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca omul de afaceri Mihai Rotaru, Sergiu Diacomatu, Lacramioara Alexandru si Rodica Constantinovici, fosti membri in comisia ANRP, evaluatorul Sergiu Negurici, dar si fosta sefa ANRP, Crinuta Dumitrean, sa fie arestati preventiv pentru 30 de zile in dosarul penal al deputatului Ioan Oltean (dosarul ANRP), scrie romaniatv.net.

ciocan si catuseSergiu Diacomatu, fost presedinte al ANRP, Lacramioara Alexandru, Rodica Constantinovici, fost secretar de stat in Ministerului Justitiei, si pe evaluatorul Sergiu Negurici au fost retinuti joi seara de procurorii DNA pentru abuz in serviciu. Si Mihai Rotaru, principalul actionar de la CS Universitatea Craiova, a fost retinut de procurori. Vineri ei au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva, insa instanta a ramas in pronuntare pana sambata.

In dosar, DNA a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Catalin Teodorescu, acuzat de abuz in serviciu, si Ioan Oltean, acuzat de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie